PRZYSTAWKA

Pierogi z farszem z leśnych borowików
i kurek na kapuście z grochem z koperkową pianą

19 zł

ZUPA

Żurek na tradycyjnym zakwasie
z łazankami i kwaśną śmietaną

21 zł

DANIE GŁÓWNE

Sandacz w orzechowej panierce z prażoną cieciorką,
z jabłkiem i musem z wędzonych śliwek

39 zł

DESER

Piernikowe Tiramisu z masłem
orzechowym i bakaliami

16 zł

Oferta świąteczna

Zarezerwuj stolik na spotkanie świąteczne już dziś!

Tel.: 91 35 95 193, e-mail: rezerwacja.renaissance@radissonblu.com

Świąteczne menu restauracji Renaissance – oferta pdf:

Spotkania firmowe w Radisson Blu – oferta pdf:

Szczegóły oferty w dziale Konferencji i Bankietów
pod numerem telefonu:
91 359 5012; 5014; 5026
E: konferencje.szczecin@radissonblu.com