Zapraszamy na wiosenne menu sezonowe!
Ciesz się bogactwem natury!
Od 7 maja w naszej restauracji, wiosna gości szparagami w najróżniejszych odsłonach! Skosztuj wyjątkowych dań przygotowywanych z najświeższych szparagów, które idealnie komponują się z atmosferą tego pięknego sezonu. Nasz szef kuchni z pasją tworzy unikalne kombinacje, by można było doświadczyć pełni smaku wiosny, delektując się naszymi wykwintnymi potrawami!
Przystawka
Sałatka ze szparagami, melonem i kozim serem (250 g)
39 zł
Tatar ze szparagów małosolnych z tuńczykiem (200 g)
56 zł
Zupa
Krem z białych szparagów z pesto szczypiorkowym (250 ml)
32 zł
Danie główne
Pappardelle ze szparagami i młodym bobem (350 g)
69 zł
Stek z halibuta z sosem béarnaise, zielonymi szparagami i młodymi ziemniakami (400 g)
90 zł
Stek z antrykotu ze szparagami i sosem holenderskim (540 g)
129 zł
Deser
Szparagowa panna cotta z matchą i kruszonką migdałową
32 zł
Sorbet z truskawką i szparagiem
32 zł
oferta ważna od 7 maja 2025
Zarezerwuj!