Zapraszamy na wiosenne menu sezonowe!
Ciesz się bogactwem natury!

Od 7 maja w naszej restauracji, wiosna gości szparagami w najróżniejszych odsłonach! Skosztuj wyjątkowych dań przygotowywanych z najświeższych szparagów, które idealnie komponują się z atmosferą tego pięknego sezonu. Nasz szef kuchni z pasją tworzy unikalne kombinacje, by można było doświadczyć pełni smaku wiosny, delektując się naszymi wykwintnymi potrawami!

Przystawka

Sałatka ze szparagami, melonem i kozim serem (250 g)
39 zł

Tatar ze szparagów małosolnych z tuńczykiem (200 g)
56 zł

Zupa

Krem z białych szparagów z pesto szczypiorkowym (250 ml)
32 zł

Danie główne

Pappardelle ze szparagami i młodym bobem (350 g)
69 zł

Stek z halibuta z sosem béarnaise, zielonymi szparagami i młodymi ziemniakami (400 g)
90 zł

Stek z antrykotu ze szparagami i sosem holenderskim (540 g)
129 zł

Deser

Szparagowa panna cotta z matchą i kruszonką migdałową
32 zł

Sorbet z truskawką i szparagiem
32 zł

oferta ważna od 7 maja 2025

Zarezerwuj!